Virtual Game Night

Check de laatste games op VR gebied en de ultieme VR frisbee game VRisb.

Bowlen en karten kan altijd nog; vanavond stappen we in de wereld van full body Virtual Reality. Geheel vrij van kabels met een mooi VR pak, handschoenen en natuurlijk met een VR bril op, betreed je een virtuele arena waar je samen met je teamgenoot tegen andere teams virtueel frisbee speelt: VRisb!

Naast de primeur van de VRisb ervaring, kun je ook een aantal andere sneak previews van Nederlandse VR games uitproberen, waaronder Pillow’s Willow, de door RTL’s Bright TV verkozen ‘Best Dutch VR Game’.

Breakout VR
 Game is een moderne en futuristische variant op de klassieke game Breakout. In deze virtuele ruimte is het de bedoeling om met het balletje alle blokjes te raken en de hoogst mogelijke score te behalen. En dat is erg gaaf!

Of je nu een gamer bent, of de wereld van VR eens wil proberen: vanavond is iedereen welkom. Er zijn verschillende tickets: ga je voor de volledige ervaring van VRisb, of wil je alleen proeven aan de nieuwste VR games en de VRisbeërs aanmoedigen?