Digital Reality in de zorg

Van 15 t/m 20 mei 2017 vindt voor de 6e keer de Dutch Technology Week (DTW) plaats.
Tijdens deze week worden de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.
De high tech industrie levert heel veel topprestaties. Daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.
Het is voor Effenaar Smart Venue een mooie kans om mee te werken aan de DTW. We organiseren “Digital reality in de zorg” op 15 mei, als eventpartner van de DTW.
In samenwerking met het GGzE en Zuyd Hogeschool organiseert Effenaar Smart Venue een healthcare dag. Deze dag zal volledig in het teken staan van allerlei nieuwe technologieën zoals virtual, augmented en mixed reality. Er zullen verschillende opstellingen te beleven zijn zoals het meten van je stresslevel wanneer je op een evenwichtsbalk staat en de indringende ervaring van een epileptische aanval. Hierin kan het gaan om bewustwording en begrip voor bepaalde aandoeningen maar ook fobieën zoals hoogtevrees zouden in de toekomst overwonnen kunnen worden met behulp van virtual reality…
Kortom dag vol innovatieve toepassingen op het gebied van healthcare!
Het ED heeft een mooi artikel geschreven over deze dag, lees het hier:

Auteur:

Vorig artikel

Virtual Game Night

Volgend artikel

'Innovation & Music' (The Dirty Denims)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch