Het poppodium van de toekomst met The Dirty Denims, OWOW Instruments, virtueel drummen en nog veel meer!

single-290-px

Deze avond zie je de presentatie van het nummer ‘Virtual Reality’ van de Eindhovense rockers The Dirty Denims met een echte 360 video, een virtuele pop-up speeldoos en een live show met bijzondere augmented reality toevoegingen. Maar dat is niet alles; je ervaart letterlijk de toekomst tijdens een avond met de nieuwste technieken op het gebied van o.a. virtual reality, je speelt met instrumenten uit de toekomst (OWOW) en waant je in een speeltuin met de nieuwste toepassingen op het gebied van techniek en muziek. Een avatar maken van jezelf? Vanavond kan het! Virtueel drummen? Check! Effenaar posters die tot leven komen? Yes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s