Evaluatie The Dirty Denims

The Dirty Denims hebben een evaluatie geschreven over hun ervaringen met Smart Venue en de Effenaar:

“De Effenaar heeft ons enorm gestimuleerd om buiten de gebaande paden te denken en het experiment aan te gaan. We zijn samen gaan onderzoeken wat wij met de nieuwe technologieën konden in onze stageperformance en promotie.

Als eerste heeft de Effenaar ons uitgenodigd voor een ‘proeverij’, want brainstormen gaat lastig als je niet weet wat de mogelijkheden zijn. Dat deed onze ogen al openen: “Wauw, is dat allemaal mogelijk? Ook door ons?” Het heeft ons gestimuleerd om creatiever na te denken over hoe je je kunt onderscheiden van andere bands in het land. Uit de brainstorm kwamen uiteindelijk 3 ideeën.

Zeker haalbaar om prototype van te maken:
– Een flyer die door middel van een app en augmented reality tot leven komt.

Goed streven: Een 360-graden videoclip.
Toekomst: Augmented reality toevoegen tijdens de live show.

Het streven was om 1 prototype te maken. Uiteindelijk is het gelukt om alle 3 de ideeën uit te voeren én te presenteren in de Effenaar op woensdag 13 september!

Zonder de Effenaar hadden we dit nooit kunnen bedenken, laat staan doen. Het heeft ons veel positieve aandacht gegeven. Daarnaast vonden we het erg leuk om ‘testcase’ te zijn voor de Effenaar, zodat zij dingen kon proberen voor de grotere artiesten. We denken dat de nieuwe technologieën zeker van toegevoegde waarde kan zijn in de muziekindustrie.”

Auteur:

Vorig artikel

Eindhoven Maker Faire

Volgend artikel

Effenaar Experiences met o.a. Dirty Denims

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch