GLOW maak je het best mee bij Restaurant Visuals!

Ook dit jaar in november wordt Eindhoven tijdens GLOW een dikke week lang omgetoverd tot full-on lichtstad. Van 11 tot en met 18 november zijn de straten ’s avonds creatief verlicht en zijn er genoeg lichtprojecties, designer lampen en innovatie installaties in de hele binnenstad te vinden.

Tijdens deze week realiseert event- en conceptingbedrijf NoXcuse een gaaf pop-up restaurant in de Dommelstraat, genaamd Visuals. Alleen tijdens GLOW is het mogelijk om in dit restaurant te dineren. En niet zomaar een diner: een culinaire smaakbeleving met wonderbaarlijke hologrammen en allerlei toffe lichteffecten.

Het Eindhovense augmented reality bedrijf Dutch Rose Media ontwikkelde een scanbaar AR boekje, de hologrammen voor het Visuals Restaurant én gebruikte de speciale Kinect-spiegel van de Effenaar om ook daarop een spannende beleving te creëren. Dit alles rondom de vier elementen: lucht, aarde, vuur en water.

Ook de opnames voor de hologrammen zijn in de Effenaar opgenomen. Zo komt Derk de kleine chef iedereen in zijn hologrammen (en daarbuiten) verrassen met grappige gebeurtenissen.

 

 

Auteur:

Vorig artikel

Chagall over Mi.Mu Gloves tijdens de DDW Music Keynote

Volgend artikel

Virtuele Proeverij STRP Senior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch