Effenaar partner van FRWRD Festival

Na onder andere TNO, Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en Sint Lucas, is ook de Effenaar aangesloten als nieuwe partner van FRWRD Festival en het bijbehorende innovatieplatform voor studenten. De Effenaar gaat functioneren als een zogenaamd ‘testlab’ van nieuwe festival ervaringen, voordat deze voor het eerst in de praktijk toegepast zullen worden op de DTW 2019.

Festival van de toekomst
Door de bundeling van deze partijen zullen de bezoekers van het  FRWRD Festival nieuwe live ervaringen krijgen door gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen; dus letterlijk een festival van de toekomst beleving. Omdat bij de Effenaar alle benodigde apparatuur voorhanden is vanwege het Smart Venue programma, kan er door studenten het gehele jaar door geëxperimenteerd worden. Updates hierover volgen.

Auteur:

Vorig artikel

Fotogalerij Smart Venue

Volgend artikel

ESNS: VR Proeverij: Diverse opstellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch