ESNS: VR Proeverij: Diverse opstellingen

Tijdens ESNS presenteren wij verschillende opstellingen met de VR Proeverij. Deze zal plaats vinden op zaterdag 20 januari in de Oosterpoort tussen 10.00 en 15.00 uur.

1. Virtueel drummen HTC Vive
Drummen en muziek maken in een virtuele wereld die je zelf kunt inrichten. Experimenteer er op los, de mogelijkheden zijn oneindig.

2. Hololens
Met deze futuristische bril plaats hologrammen in de ruimte en interacteer je met objecten die in de werkelijke ruimte aanwezig zijn.

3. Effenaar Experiences app
Ontdek de “Effenaar Experiences” app; denk bijv. aan een augmented timetable, waarbij je het programmaboekje scant en meteen een preview op je telefoon kunt horen.

4. Brainwave TNO
Samen met TNO wordt onderzocht of de stemming van het publiek gemeten kan worden met bijv. sensoren die de hersengolven registreren.

5. Hitszone Flipsz app
Het Hitszone feest brengt haar bezoekers niet alleen door middel van de juiste nummers terug naar de jaren 90 en 00’s. Voorafgaand aan het feest kun je namelijk digitale flippo’s winnen door de juiste antwoorden te geven in een nostalgische quiz binnen deze app. Op het feest zelf kunnen je met nieuwe mensen in contact komen door de flippo’s te ruilen.

Aansluitend is er van 15.00 – 16.00 uur een panel is waarin Effenaar, Muziekgieterij en Paradiso hun mening geven op “The Future of Live”.
https://www.eurosonic-noorderslag.nl/en/conference/panels/panel/the-future-of-live/

Meer informatie:
https://www.eurosonic-noorderslag.nl/en/conference/panels/panel/vr-proeverij-diverse-opstellingen/

Auteur:

Vorig artikel

Effenaar partner van FRWRD Festival

Volgend artikel

Geïnteresseerd in AR/VR? Meld je dan nu aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch