AR Escape Room Effenaar

“No escape from reality“ zijn misschien wel de bekendste woorden die Freddie Mercury in de jaren ‘80 nog zong. Anno 2018 denkt de Effenaar daar heel anders over. Met de introductie van de allereerste Augmented Reality Escape Room van Nederland, wil de Effenaar haar bezoekers een nieuwe vorm van spelbeleving laten ervaren en laten ontsnappen uit de realiteit.

Dutch Rose Media en Effenaar hebben tijdens de Dutch Technology Week 2018 de eerste mixed reality escape room van Nederland gelanceerd. Door middel van augmented reality toepassingen moeten de deelnemers aan deze vooruitstrevende escape room raadsels oplossen om zo uit deze virtuele wereld te ontsnappen.

In ‘Strings of Life’ -zoals de escape room is gedoopt- worden deelnemers geconfronteerd met een tweetal raadsels uit de moderne muziekwereld: de club van 27 en de dood van Elvis. Over beide mysteries worden er verschillende verhalen verteld; zijn er misschien meer verbanden tussen de beroemde artiesten die op 27 jarige leeftijd zijn overleden? En hoe is Elvis nu uiteindelijk overleden. Of sterker, is hij daadwerkelijk wel overleden? En wat is het verband tussen beide mysteries?

Smart Venue laat met deze ontwikkelingen escape roomspelers op een plezierige manier kennismaken met de mogelijkheden van augmented reality, waarbij er een versmelting plaatsvindt tussen de fysieke en virtuele wereld.

Klik hier om direct te boeken voor de eerste augmented reality escape room van Nederland!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s