Smart Venue op Congres Podia & Festivals

Woensdag 19 september vond het jaarlijkse Congres Podia & Festivals plaats in TivoliVredenburg. Tijdens dit congres, georganiseerd door de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals), vonden er paneldiscussies, workshops en presentaties plaats, die relevant zijn voor de live muzieksector.

Er zijn veel positieve en enthousiaste reacties gekomen naar aanleiding van de Smart Venue presentatie. Deze ging over het doel van Effenaar Smart Venue, de behaalde resultaten en plannen voor de komende jaren. Hierbij werd er o.a. ingegaan op de PopLabs: over de samenwerking met Sheverine, Hypergoods en Chagall. Daarnaast werd er uitgelegd waarom Effenaar heeft besloten om de augmented reality escape room ‘Strings of Life’ te realiseren en wat dit kan betekenen voor andere poppodia. Doel van de presentatie was om de geïntereseerden te inspireren en het belang van technologie in de toekomst van live (pop)muziek duidelijk te maken.

Tijdens het congres konden de bezoekers ook zelf bij een stand van Smart Venue een aantal augmented reality toepassingen zien en ervaren. 

Auteur:

Vorig artikel

Visuals project 'Petals' tijdens NOX

Volgend artikel

DDW Music Festival – Chagall lanceert Virtual Reality EP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch