DDW Music Festival – Chagall lanceert Virtual Reality EP

De creatieve duizendpoot Chagall is een elektronische muziekproducent, songwriter, presentator en gebruikt de vernieuwende Mi-Mu handschoenen (draadloze handschoenen die elektronische muziek produceren door middel van beweging). Chagall slaagt erin om nieuwe technologie en muziek te combineren en blaast zo het publiek de toekomst in.

Chagall wil de muziekbeleving naar een nóg hoger level tillen, namelijk met een VR-experience. Chagall released haar eerste VR EP op 24 oktober in de Effenaar. Voor meer informatie  klik hier.

De Dutch Design Week (DDW) vindt dit jaar van 20 tot en met 28 oktober plaats in Eindhoven. Het festival staat bekend als de bakermat van vernieuwing in design. Sinds 2015 wordt er ook aan vernieuwende muziek een grote rol toebedeeld met het DDW Music Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *