Grote Prijs & DDW Music Talk: Spotify Streaming & New Techniques

Effenaar Smart Venue organiseert in samenwerking met Grote Prijs van Nederland een masterclass met interessante sprekers en artiesten die je gaan voeden met de nieuwste inzichten. Spotify wordt onder de loep genomen en alle tips & tricks die een artiest vandaag de dag over deze streamingservice moet weten worden behandeld. Daarnaast worden er de nieuwste digitale instrumenten en apparaten geïntroduceerd en als klap op de vuurpijl krijgt het publiek de mogelijkheid om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziekstreaming en muziektechnologie? Sta jij als muzikant te springen om de nieuwste snufjes te ontdekken en er zelf mee aan de slag te gaan? Kom dan 28 oktober naar DDW Music Talk in de Effenaar!

Gasten:
Anne van den Hoogen (Rosemary & Garlic)
Chagall
Marius van Reeuwijk (MARIVS)
Rosalie Oomen (OWOW)
Robert Schaeffer & Stephanie van den Hurk (Smart Venue)

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Auteur:

Vorig artikel

DDW Music Festival - VR artwork nieuwe EP Sheverine

Volgend artikel

Grabb the Rabbit - Preventie gehoorschade app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch