Inspirerend en geslaagd Virtual Reality Arbodienstverlening event

Inspirerend en geslaagd, het event in de Effenaar te Eindhoven met als rode draad Virtual Reality en Arbodienstverlening.

Wat een mogelijkheden én inspirerende verhalen van de sprekers. Manus VR met de toepassingen die mogelijk zijn met hun VR-handschoenen. Safety lmprovement Company die VR trainingen biedt o.g.v. arbeids-, proces- en brandveiligheid. Captain VR die gebruik maakt van VR voor trainings- en coachingsdoeleinden. VR Mental Health die virtual reality inzet in de behandeling van angststoornissen en psychische aandoeningen.
En, Xenoma met de kleding met sensoren die te gebruiken is voor oa. Sport I Fitness en Healthcare.

Ook uiteenlopend waren de reacties van de bezoekers. ‘Ontspannend tussen die dolfijnen’ (met VR-bril). En ‘als je continu hoort dat je niet goed zit of beweegt, leer je het vanzelf af’ (kleding met sensoren). Maar ook: ‘Wij zien mogelijkheden in een flinke kostenbesparing, omdat we onze medewerkers van te voren kunnen trainen in een virtuele omgeving i.p.v. op de werkvloer’.
Eens, best lastig om om te denken in kansen en mogelijkheden voor je bedrijf. Maar deze zijn onbegrensd!

Auteur:

Vorig artikel

Aftrap Fieldlab Sociale Cohesie groot succes

Volgend artikel

Lancering SAFY, een interactieve veiligheidstraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch