Lancering SAFY, een interactieve veiligheidstraining

SAFY combineert leren, weten en doen.

Veiligheid is een boardroom issue en daarbij een verantwoordelijkheid van directie en management om in alle lagen van het bedrijf door te voeren. Het zijn echter de medewerkers die een zo veilig mogelijke manier van werken moeten toepassen in de dagelijkse praktijk. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun collega’s én voor de directe en indirecte omgeving van het bedrijf of de locatie waar ze het werk uitvoeren. SAFY® is een interactieve vorm van veiligheidstraining. Anders dan alle andere trainingen laat SAFY® situaties virtueel beleven en leert het spel de spelers hoe ze om moeten gaan met dagelijkse situaties, procedures en werkzaamheden. Veilig, indringend en uitdagend.

De lancering van de nieuwe applicatie vond plaats in de Effenaar. Via deze link is de aftermovie van het event te zien.

 

 

Auteur:

Vorig artikel

Inspirerend en geslaagd Virtual Reality Arbodienstverlening event

Volgend artikel

@postasis event; Alles over Unity en Arduino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch