Project ‘Creating Magic Together’ maakt concertbezoeker bewust van telefoongebruik

Telefoongebruik tijdens concerten wekt frustratie op bij bezoekers en artiesten. Het maken van video’s en foto’s met flits kan als storend ervaren worden. Daarnaast is het telefoongebruik een belemmering van de sociale cohesie gedurende een concert.

Studenten van de opleiding Industrial Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven zijn samen met Effenaar Smart Venue het project ‘Creating Magic Together’ gestart met als doel ‘awareness creëren’. Door een interactieve installatie te ontwikkelen maken ze de concertbezoeker bewust van het telefoongebruik tijdens concerten. In de video hieronder wordt het project verder uitgelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s