Project ‘Creating Magic Together’ maakt concertbezoeker bewust van telefoongebruik

Telefoongebruik tijdens concerten wekt frustratie op bij bezoekers en artiesten. Het maken van video’s en foto’s met flits kan als storend ervaren worden. Daarnaast is het telefoongebruik een belemmering van de sociale cohesie gedurende een concert.

Studenten van de opleiding Industrial Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven zijn samen met Effenaar Smart Venue het project ‘Creating Magic Together’ gestart met als doel ‘awareness creĂ«ren’. Door een interactieve installatie te ontwikkelen maken ze de concertbezoeker bewust van het telefoongebruik tijdens concerten. In de video hieronder wordt het project verder uitgelegd.

Auteur:

Vorig artikel

@postasis event; Alles over Unity en Arduino

Volgend artikel

Effenaar wordt 5G testfaciliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch