Bertus Borgers presenteert een Augmented reality boek

Muzikant Bertus Borgers presenteert op 6 oktober in de Effenaar het boek BORGERS – muziek in de familie, een boek vol verhalen over de rol die muziek speelde en en nog steeds speelt in deze Brabantse familie. De presentatie van dit boek wordt omlijst met een optreden van een uitgebreide band bestaande uit leden van de familie Borgers.

Het bijzondere van dit boek is de toevoeging van Augmented Reality. Hierdoor krijgt het papier een verbinding met de digitale wereld, een foto kan met een smartphone of tablet verbonden worden met muziek, video of andere verdiepende informatie. De techniek hiervoor wordt verzorgd door Dutch Rose Media en de beleving van Augmented Reality is mogelijk gemaakt door de Effenaar Eindhoven.Bij de presentatie van het boek wordt door Smart Venue, een project van de Effenaar, de  mogelijkheden van Augmented Reality getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *