KEIGOED BOEK BERTUS BORGERS

Op zondag 6 oktober presenteerde Bertus Borgers zijn boek ‘Muziek in de familie’ hier in de Effenaar. Naast het zeer goede muziekspektakel, gaf Bertus een overtuigende uitleg over de meerwaarde van AR in het boek. 
 
Nummers die nooit zijn uitgebracht, of muziek die nooit digitaal gemaakt is, zijn op deze manier vereeuwigd in dit speciale boek waar de muzikale wortels van de Borgers-clan wordt blootgelegd. 
 
Verhalen van de nu 85-jarige tante Emmy, de gitaren en effectpedalen van de inmiddels overleden Peer, je moet dit boek echt gelezen én ervaren hebben. Volgens Bertus kwam van Peer het idee om met de hele familie ‘iets op het podium te gaan doen’. Waarvan akte, de gezamenlijke concerten van broers, zussen, kinderen en achterneven zijn bruisende shows. Bertus: “Peer is degene die de zaak in gang heeft gehouden. Dat ga je beseffen als je alle verhalen bij elkaar legt”. (Bron: ED)
 
De AR-laag is een echte verrijking van het boek. Je bent een persoonlijk verhaal aan het lezen en dan zit deze persoon als het ware ook nog eens bij je aan tafel. Dat is bijzonder goed gedaan. 
 
Nieuwsgierig geworden? Bestel het boek via Bol.com of neem een kijkje in het Smart Venue exemplaar. 

Auteur:

Vorig artikel

AR boekpresentatie Bertus Borgers

Volgend artikel

Brainport connects

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch