Samenwerking Find Focus

Smart Venue biedt de startup Focus Technologies de ruimte om hun product in de praktijk te testen. Focus is locatie-tracking systeem waarbij het licht (de spots) automatisch volgen. Met dit innovatieve product kunnen super gave lichtshows gecreëerd worden. Zo werkten zij mee aan de show in het Philips stadion tijdens Glow 2017.Het faciliteren van de ruimte met onze lichtarmaturen zorgt ervoor dat Focus Technologies het systeem kan finetunen, maar ook kan presenteren aan klanten. Verder gaan we kijken of we Focus in de toekomst kunnen inzetten tijdens een show. 

voor meer informatie over find focus ga naar: https://findfocus.nl

Bron

Auteur:

Vorig artikel

Brainport connects

Volgend artikel

Effenaar wordt locatie 3D studio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch