Samenwerking Find Focus

Smart Venue biedt de startup Focus Technologies de ruimte om hun product in de praktijk te testen. Focus is locatie-tracking systeem waarbij het licht (de spots) automatisch volgen. Met dit innovatieve product kunnen super gave lichtshows gecreëerd worden. Zo werkten zij mee aan de show in het Philips stadion tijdens Glow 2017.Het faciliteren van de ruimte met onze lichtarmaturen zorgt ervoor dat Focus Technologies het systeem kan finetunen, maar ook kan presenteren aan klanten. Verder gaan we kijken of we Focus in de toekomst kunnen inzetten tijdens een show. 

voor meer informatie over find focus ga naar: https://findfocus.nl

Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s