The Isolation Sessions per 23 maart vanuit Effenaar

Live muziek in volle zalen gaat even niet meer, enterThe Isolation Sessions. Dit initiatief van Bob de Wit (the Super-Nova Studio) en Eindhoven Rockcity gaat wegens groot succes vanaf maandag live uitzenden vanuit de Effenaar. Iedere dag kijk en luister je om 21:00 uur naar een nieuwe live stream met muziek van toffe lokale artiesten en bands! Kijk hier de afgelopen sessies terug met o.a. An Evening With Knives, The Ballet Bombs, Veerle Driessens en ZALM.

The Isolation Sessions is een samenwerking tussen the Super-Nova Studio, Eindhoven Rockcity, Dynamo en de Effenaar.

Auteur:

Vorig artikel

Lancering AR-videoclip Clouseau

Volgend artikel

INTERU_PSY edu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste berichten

nl_NLDutch