Wavywork

WavyWork verbetert de sociale cohesie op de werkvloer door middel van een interactieve avatar op beeldscherm en Augmented Reality. Hiermee worden werknemers op een positieve manier gestimuleerd om acties uit te voeren die bijdragen aan de persoonlijke gezondheid en dialoog op de werkvloer. Deze dialogen kunnen op zijn beurt weer leiden tot meer autonomie in de werkzaamheden en meer werkplezier.

Avatar/AR/Gamification
Voor het creëren van de juiste interventies is het van belang om de gebruiker op leuke en interactieve wijze te motiveren. Dit wordt gedaan door gamification. Zo worden de adviezen en analyses voor de medewerker beschikbaar gesteld in de vorm van een aandoenlijke puppy/kitten via het scherm en in Augmented Reality (AR). Door middel van gamification en visualisatie, wordt het aantrekkelijker om daadwerkelijk actie te ondernemen op de adviezen die worden gegeven.

AI
Binnen WavyWork worden verschillende soorten AI-modellen ontwikkeld om de kwalitatieve en kwantitatieve data te analyseren. Voor de kwalitatieve data wordt gebruik gemaakt van vragenlijsten, waaronder voor het analyseren van werkplezieren en gebruikersinput.
Met betrekking tot de kwantitatieve data kunnen analyses worden uitgevoerd aan de hand van de smartphone en smart wearable. Met de wearable kan real-time biometrische data worden uitgelezen. Hiermee geeft de AI-assistent de medewerker inzicht in diens eigen vitaliteit, waardoor deze eerder gealarmeerd wordt over risico’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s