Aanvraag indienen

Ben je als creatief contentmaker bezig met een filmproject waarbij Volumetric Video van toegevoegde waarde is?

Wil je dit met behulp van Chronosphere 3dimensionele realiteit maken?

Stuur een korte beschrijving van je projectidee naar: chronosphere@effenaar.nl.

Het laatste sluitingstermijn is inmiddels verstreken. Houd de website in de gaten voor alle updates rondom het Chronosphere programma.

Een van de 3 Chronosphere programma-adviseurs buigt zich vervolgens over jouw idee. Hij of zij geeft concrete en discrete feedback en helpt je met de ontwikkeling van initieel projectidee tot kansrijke aanvraag. Is je aanvraag klaar? Dien hem, samen met de onderbouwde begroting, in.

De Curator Board van Chronosphere is verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van de uit te voeren projecten. Eens in de 2 maanden beoordeelt de Curator Board gezamenlijk de ontvangen aanvragen op zowel artistieke waarde als meerwaarde voor de aan het project gekoppelde onderzoeksvragen.

Klik hier om het Chronosphere-aanvraagformulier te downloaden en download hier het bijbehorende budgetformulier.
Download here the Chronosphere-request form, and download here the corresponding budget form.

De Curator Board is samengesteld uit 6 leden, afkomstig uit de disciplines kunst, creatieven, onderzoek en techniek en wordt geleid door een voorzitter met een achtergrond in de culturele sector. De Curator Board wordt voorgezeten door Ilona van Heeckeren die als directeur Natlab de filmindustrie vertegenwoordigt. Verder bestaat de Curator Board uit: Frederike Manders van MaMa Producties en tevens voorzitter van Hyperspace Institute, Jorge Alves Lino, lector Fontys Hogescholen, Marnix van Gisbergen (lector Breda University of Applied Science) en Wijnand Ijsselstein, scientific director TU/e Center for Humans & Technology.