Samenwerking Find Focus

Smart Venue biedt de startup Focus Technologies de ruimte om hun product in de praktijk te testen. Focus is locatie-tracking systeem waarbij het licht (de spots) automatisch volgen. Met dit innovatieve product kunnen super gave lichtshows gecreëerd worden. Zo werkten zij mee aan de show in het Philips stadion tijdens Glow 2017.Het faciliteren van de ruimte met onze lichtarmaturen zorgt ervoor dat Focus Technologies het systeem kan finetunen, maar ook kan presenteren aan klanten. Verder gaan we kijken of we Focus in de toekomst kunnen inzetten tijdens een show. 

voor meer informatie over find focus ga naar: https://findfocus.nl

Bron

Author:

Previous Article

Brainport connects

Next Article

Effenaar wordt locatie 3D studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest Posts

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish