Effenaar wordt locatie 3D studio

Poppodium Effenaar wordt de locatie van de Volumetric Studio, een vooruitstrevende 360 graden-filmstudio. In deze studio, een samenwerking tussen de Effenaar, het Eindhovense 4DR Studios en het Franse 4Dviews, kunnen objecten, maar ook mensen tot in de kleinste details gefilmd worden en realistisch tot 3-dimensionaal leven komen. Dit is de eerste Volumetric Video-studio van Nederland en de tiende in de hele wereld.

De Effenaar wordt niet alleen een testlocatie om de uitgebreide mogelijkheden te onderzoeken, maar gaat ook met een aantal artiesten een samenwerking aan in deze 3D studio.

Zo zijn onder andere in samenwerking met Warner Music de eerste artiesten al in de studio geweest om hun artwork een extra laag realiteit mee te geven. Thijs Verhulst, E-commerce & Playlist Manager bij launching partner Warner Music ziet toekomst in Volumetric Video binnen de muziekindustrie: “Ik geloof in het creëren van betekenisvolle een-op-een relaties tussen fan en artiest. Het gaat in de muziek steeds meer om het totaal aan ervaringen. Nieuwe vormen van content zoals Volumetric Video, kunnen hieraan bijdragen.”

De Volumetric Studio is onderdeel van Smart Venue. Lees meer over de studio in het Eindhovens Dagblad of check de website.

Author:

Previous Article

Samenwerking Find Focus

Next Article

Exploring Smart Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest Posts

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish