Lancering AR-videoclip Clouseau

Vanaf vandaag is de revolutionaire AR-videoclip van Clouseau te downloaden. Deze videoclip is bij ons opgenomen in de 4DR studio. Dit is het eerste resultaat van onze samenwerking met Warner Music Benelux en 4DR studios, waar we natuurlijk erg trots op zijn! 

In de videoclip praat Koen tegen zijn kleine zelf. Alles wat verteld wordt tussen hen komt tot leven dankzij de tekeningen die de jongen acteur zelf geïllustreerd heeft. Clouseau wandelt tussen die illustraties door in de droomwereld van de kleine Koen. Naast de nieuwe videoclip lanceert Clouseau ook gelijktijdig hun nieuwe AR-performance van het nummer ‘Tweesprong’. Om die AR-performance te kunnen bekijken moeten je de albumhoes van Tweesprong scannen. Later dit jaar volgt ook nog een performance voor de single ‘California’.  

Download de Tweesprong-applicatie in de Apple Store of de Google Play Store en ervaar wat we als Effenaar Smart Venue kunnen toevoegen aan de lancering van muziek

Author:

Previous Article

Bezoek studenten 'Strategies for Innovative Communication'

Next Article

The Isolation Sessions per 23 maart vanuit Effenaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest Posts

en_USEnglish