The Isolation Sessions per 23 maart vanuit Effenaar

Live muziek in volle zalen gaat even niet meer, enterThe Isolation Sessions. Dit initiatief van Bob de Wit (the Super-Nova Studio) en Eindhoven Rockcity gaat wegens groot succes vanaf maandag live uitzenden vanuit de Effenaar. Iedere dag kijk en luister je om 21:00 uur naar een nieuwe live stream met muziek van toffe lokale artiesten en bands! Kijk hier de afgelopen sessies terug met o.a. An Evening With Knives, The Ballet Bombs, Veerle Driessens en ZALM.

The Isolation Sessions is een samenwerking tussen the Super-Nova Studio, Eindhoven Rockcity, Dynamo en de Effenaar.

Author:

Previous Article

Lancering AR-videoclip Clouseau

Next Article

INTERU_PSY edu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest Posts

en_USEnglish