Fieldlab

Zie hier het digitaal eindverslag voor een samenvatting van alle resultaten van het Fieldlab. Het verslag is geheel interactief te bekijken.

Klik hier om de individuele Fieldlab projecten te bekijken.

Fieldlab Sociale Cohesie

Ben je als creatief denker, techneut of onderzoeker geïnteresseerd in innovaties op sociaal en maatschappelijk vlak? Heb je een eigen idee of wil je anderen helpen hun ideeën mogelijk te maken? Dan is het Fieldlab Sociale Cohesie jouw uitgelezen kans!

Het Fieldlab sociale cohesie wil in helder afgebakende, pragmatische onderzoeksprojecten achterhalen op welke manier en met welk effect nieuwe technologieën ( op onderdelen ) een rol kunnen vervullen in het bevorderen van sociale cohesie. We onderzoeken mogelijke vernieuwingen op micro niveau om te kijken of dit helpt ons ontvankelijker te maken voor grotere veranderingen. Daarvoor worden concrete en maatschappelijk relevante projecten waarin vragen omtrent sociale cohesie een rol spelen opgezet, ingericht en uitgevoerd . Daarbij draait het in de projecten om het vergaren van nieuwe kennis (R&D) over de rol en werking van de inzet van nieuw en vernieuwende technologieën.


Klik hier voor meer achtergrondinformatie omtrent het Fieldlab.

Het Fieldlab Sociale Cohesie is onderdeel van de Fieldlabs binnen ClickNL, zie voor meer info: www.clicknl.nl/fieldlabs

Bekijk hieronder de recaps van alle network meetings!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s